logofront.png

mozaikkeramia.hu - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(39 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

mozaikkeramiaCég neve: Full-Gold Kft.

E-mail: gabor.patkos[kukac]aqualifecabin.eu
Telefon: 36/56-413639
Csomagátvevő pont: Szolnok, Tószegi Út 11.
Érvényesség dátuma: 2021-08-06
Domain cím: www.mozaikkeramia.hu
Szolgáltatás típusa: Alap webáruház minősítő csomag.

 

Webáruház ismertető: A webshopot üzemeltető cég 2003 óta foglalkozik fürdőszoba felszerelés és fürdőszoba kiegészítők értékesítésével. A webáruházban nagy választékban található zuhanykabin, fürdőszoba bútor, fürdőkád, hidromasszázs kád, csaptelep, medence.


Webáruház értékelés: A webáruház jól kategorizált, így az oldalon található 5000 termék közül könnyen és gyorsan ki tudjuk választani a számunkra megfelelőt. A cég szolnoki bemutatótermében lehetőség van a termékek megtekintésére.

Minden vásárló véleménye fontos. Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.


Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.


Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:

Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.

Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.

(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

 

Személyes csomagátvétel: Szolnok, Tószegi Út 11.

Mondja el véleményét erről a boltról

Győződjön meg arról, hogy minden csillaggal (*) jelölt mezőt kitöltött!

1 hozzászólás

  • Hozzászólás hivatkozása Csehné D.Kata 2016. február 17. szerda, 10:44 beküldte: Csehné D.Kata

    Legalább a telefont felveszik, ezért adtam 1 csillagot, de....A honlapon a meghírdetett terméknél feltüntetett információk hamisak, tévesek és megtévesztőek. Ami raktárkészleten van, az még az országban sincs bent. Az 5-10 napos szállításból több, mint két hét lesz, de még az sem biztos. Ha valaki késve fizeti be a tartozását, késedelmi kamatot fizet, ha a szállító nem teljesíti határidőre a vállalt feladatot, kötbért fizet. Én mikor rá mertem kérdezni, hogy nekem milyen engedményt tudnának adni, mert a hamisan hirdetett információk miatt jóval később jutok a termékhez, azt kérdezték: Ezt ugye nem gondolom komolyan? De, nagyon is komolyan gondolom!!!

Vásárlói kisokos

Tudja, hogy melyek azok az információk amelyeket mindenképp ellenőriznie kell mielőtt bármit megrendelne az interneten?


Irányelveink

Célunk az elektronikus kereskedelembe vetett bizalom erősítése és a vásárlásokban rejlő kockázatok csökkentése.

Regisztráció

Webáruházak, internetes kereskedők, online értékesítési felülettel rendelkező szolgáltatók részére.