logofront.png

dronkucko.hu - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(2 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

dronkucko.huMinden vásárló véleménye fontos. Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.dronkucko.hu


Webáruház ismertető: Dronkucko.hu webshop kínálatában drónok, adathordozok, akkumulátorok mellett kamerák és csatlakozók is megtalálhatók.A webáruházban nem csak megvásárolni, hanem bérelni is lehet a dórnokat.

Webáruház értékelés: Könnyen kezelhőt, jól felépített webáruház. A megfelelő termék kiválasztását nagy mértékben segíti a részletes termékleírás és a feltöltött vidóanyag.

Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: Földes Krisztián ev.

Telefon: 06-20/9103698

E-mail: info[kukac]kamerakucko.hu

Csomagátvevő pont: -

Azonosító: KO210401

Érvényesség dátuma: 2022.04.25.

Domain cím: www.dronkucko.hu

 

Minden vásárló véleménye fontos. Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.

 

Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

Vásárlói kisokos

Tudja, hogy melyek azok az információk amelyeket mindenképp ellenőriznie kell mielőtt bármit megrendelne az interneten?


Irányelveink

Célunk az elektronikus kereskedelembe vetett bizalom erősítése és a vásárlásokban rejlő kockázatok csökkentése.

Regisztráció

Webáruházak, internetes kereskedők, online értékesítési felülettel rendelkező szolgáltatók részére.