hagabag.hu - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(5 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

hagabag.huMinden vásárló véleménye fontos. Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.hagabag.hu


Webáruház ismertető: A HagaBag-szakma, szeretet, szisztéma. A webáruház kis szériás, személyre szabott, egyedi táskákat forgalmaz. A termékek között mindenki megtalálhatja az egyéniségéhes és az alkalomhoz megfelelő táskát, hiszen a visszafogott, szerény pasztellszínű, elegáns és "üzletasszonyos" modellek is megtalálhatók a webáruház kínálatában.

Webáruház értékelés: Könnyen kezelhető fiatalos webáruház. A "Blog" menüpontban naprakész információt kaphatunk a legújabb táskatrenddel kapcsolatban. A termék kategorizálásának köszöhetően könnyen ki lehet választani a megfelelő táskát. A termékleírásnak köszönhetően részletes információt kaphatunk a táskákról.

Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: Hafner Gabriella E.V.

Telefon: 06-30/366/0032

E-mail: info[kukac]hagabag.hu

Csomagátvevő pont: 2941, Ács, Rózsa utca 4

Azonosító: AL201101

Érvényesség dátuma: 2021.12.15.

Domain cím: www.hagabag.hu

 

Minden vásárló véleménye fontos. Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.

 

Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

Személyes csomagátvétel: 2941, Ács, Rózsa utca 4

vissza a tetejére