logofront.png

biogombabolt.hu - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(2 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

biogombabolt.huMinden vásárló véleménye fontos. Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.biogombabolt.hu


Webáruház ismertető: A biogombabolt.hu Gyöngyösi Sándor biogomba Fülöpjakab. A webáruház biogombából előállított termékek forgalmaz melyek között megtalálhatóak biogombaörelmények, teakeverékek, kávékülönlegességek, és natur kozmetikumok is.

Webáruház értékelés: Könnyen kezelhető, jól felépett webáruház. A termékekkel kapcsolatban bőséges információt áll a látogató rendelkezésére a Hírek menüpontban, ahol választ kaphatnak a ganoderma használat során várható pozítiv élettani hátásokról, hogyan készült és miért bio kérések mellett megtalálhatók a biogomba esetleges mellékhatásai is. Az webáruház oldalán lehetőség van orvos szakértőknek feltenni a termékekkel kapcsolatos kérdéseket.

Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: Gyöngyösi és Társai Kft.

Telefon: 36-20/2377590

E-mail: biogomba[kukac]biogomba.hu

Csomagátvevő pont: -

Azonosító: EG200702

Érvényesség dátuma: 2021.07.28.

Domain cím: www.biogombabolt.hu

 

Minden vásárló véleménye fontos. Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.

 

Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

Mondja el véleményét erről a boltról

Győződjön meg arról, hogy minden csillaggal (*) jelölt mezőt kitöltött!

Vásárlói kisokos

Tudja, hogy melyek azok az információk amelyeket mindenképp ellenőriznie kell mielőtt bármit megrendelne az interneten?


Irányelveink

Célunk az elektronikus kereskedelembe vetett bizalom erősítése és a vásárlásokban rejlő kockázatok csökkentése.

Regisztráció

Webáruházak, internetes kereskedők, online értékesítési felülettel rendelkező szolgáltatók részére.