logofront.png

konyhapanel.hu - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(1 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

konyhapanel.huMinden vásárló véleménye fontos. Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.konyhapanel.hu

 

Webáruház ismertető: A konyhapanel.hu Falburkoló Design Konyhapanel elemeket forgalmaz. A Wallplex konyhapanel egy minőségi falburkoló, mely elhozza a modern konyhák luxus eleganciáját. A kiváló minőségű 2mm vastag falburkoló panelek csak arra várnak, hogy gyönyörűvé tegyék az Ön konyháját. A Wallplex falburkoló konyhapanelek több mint 100 modern mintával, 3-4  méretben rendelhetőek és egy pillanat alatt felszerelhetőek. A wallplex design konyhapanel egy kíváló minőségű, törés és hőálló, könnyű 2mm vastag kemény műanyag, mely gyors megoldást kínál csempék helyettesítésére vagy meglévő elavult csempék modern és designos felületté varázsolásához, illetve trendi lakberendezési stílusok követéséhez.

Webáruház értékelés: A jól használható, vásárlóbarát webáruház. A minták szerinti kategorizálás nagy mértékben megkönnyíti az ideális konyhapanel kiválasztását a vásárló számára.  Az oldalon található GYIK menüben számos hasznos információ található a konyhapanelek felszerelésével kapcsolatban.

Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: Wallplex Magyarország Kft.

Telefon: -

E-mail: info[kukac]konyhapanel.hu

Csomagátvevő pont: -

Azonosító: LA200502

Érvényesség dátuma: 2021.04.19.

Domain cím: www.konyhapanel.hu

 

Minden vásárló véleménye fontos. Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.

 

Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

Mondja el véleményét erről a boltról

Győződjön meg arról, hogy minden csillaggal (*) jelölt mezőt kitöltött!

Vásárlói kisokos

Tudja, hogy melyek azok az információk amelyeket mindenképp ellenőriznie kell mielőtt bármit megrendelne az interneten?


Irányelveink

Célunk az elektronikus kereskedelembe vetett bizalom erősítése és a vásárlásokban rejlő kockázatok csökkentése.

Regisztráció

Webáruházak, internetes kereskedők, online értékesítési felülettel rendelkező szolgáltatók részére.