muholdastv.hu - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(14 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

muholdastv.huMinden vásárló véleménye fontos. Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.muholdastv.hu

 

Webáruház ismertető: A muholdastv.hu webáruház elektronikai eszközöket forgalmaz. Kínálatában megtalálhatók a pc-k, laptop, mobiltelefon és autós média mellett, aktivitásmérők is.

Webáruház értékelés: Az Unas webáruházaktól megszokott profi megoldásokban bővelkedő, egyszerűen kezelhető webshop.A sokféle termék közti tájékozódást segíti a termékek kategorizálása és a termék leírás.

Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: Supersat- technik Kft.

Telefon:36-70/850-5492

E-mail: info[kukac]muholdastv.hu

Csomagátvevő pont:

Azonosító: MU200501

Érvényesség dátuma: 2021.05.03.

Domain cím: www.muholdastv.hu

 

Minden vásárló véleménye fontos. Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.

 

Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

vissza a tetejére