logofront.png

emmavarazs.hu - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(5 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

emmavarazs.huMinden vásárló véleménye fontos. Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.emmavarazs.hu

 

Webáruház ismertető: Emmavarazs.hu -hogy a babának mindene meglegyen. Minőségei babaruhák, kiegészítők, babakocsik, játékok várják a vásárlókat egészen a születéstől az iskoláig. A webáruház magyar gyártású ruhakínálata között minden vásárló megtalálhatja az elképzelésének megfelelő terméket.

Webáruház értékelés: Az Unas webáruházaktól megszokott profi megoldásokban bővelkedő, egyszerűen kezelhető webshop, részletes keresőmodullal, melynek segítségével lehetőség van az ár, gyermek neme, méret, ruhatípus, szín, gyártó szerinti keresésre. A termékkategorizálásnak köszönhetően egyszerűen és gyorsan kiválasztható a vásárló számára az optimális termék.

Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: Vita Lóránd Győző E.V.

Telefon: 06-30/5910584

E-mail: info[kukac]emmavarazs.hu

Csomagátvevő pont: -

Azonosító: BA200401

Érvényesség dátuma: 2021.04.22.

Domain cím: www.emmavarazs.hu

 

Minden vásárló véleménye fontos. Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.

 

Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

Mondja el véleményét erről a boltról

Győződjön meg arról, hogy minden csillaggal (*) jelölt mezőt kitöltött!

Vásárlói kisokos

Tudja, hogy melyek azok az információk amelyeket mindenképp ellenőriznie kell mielőtt bármit megrendelne az interneten?


Irányelveink

Célunk az elektronikus kereskedelembe vetett bizalom erősítése és a vásárlásokban rejlő kockázatok csökkentése.

Regisztráció

Webáruházak, internetes kereskedők, online értékesítési felülettel rendelkező szolgáltatók részére.