logofront.png

gepeszplaza.hu - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(5 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

gepeszplaza.huMinden vásárló véleménye fontos. Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.gepeszplaza.hu

 

Webáruház ismertető: Minden ami épületgépészet: gepeszplaza.hu. Víz-gáz-fűtés-klíma-szellőzés házhoz szállítva. A GépészPláza webáruházban több mint 8500 terméket forgalmaz. Árukínálatában csaptelepek, konyhai-és fürdőszobai kiegészítők, háztartási segédeszközök, gáz-és vegyes tüzelésű kazánok, villanybojlerek, csővezetékrendszer és elemei - idomok és rögzítők, ventilátorok, szerelési segédanyagok is megtalálhatók.  Rendszeres akciókkal kedveskednek a vásárlóknak.

Webáruház értékelés: A termékek kategorizálásnak és a részletes termékleírásnak köszönhetően a vásárló könnyedén megtalálható a számára szükséges terméket. A Hírek menüben az épületgépészettel kapcsolatos aktualitásokról informálódhat a vásárló.

Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: Mechanet Trade Kft.

Telefon: 06-1/354-4800

E-mail: info[kukac]gepeszplaza.hu

Csomagátvevő pont:

Azonosító: MU200201

Érvényesség dátuma: 2021.02.03.

Domain cím: www.gepeszplaza.hu

 

Minden vásárló véleménye fontos. Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.

 

Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

Mondja el véleményét erről a boltról

Győződjön meg arról, hogy minden csillaggal (*) jelölt mezőt kitöltött!

Vásárlói kisokos

Tudja, hogy melyek azok az információk amelyeket mindenképp ellenőriznie kell mielőtt bármit megrendelne az interneten?


Irányelveink

Célunk az elektronikus kereskedelembe vetett bizalom erősítése és a vásárlásokban rejlő kockázatok csökkentése.

Regisztráció

Webáruházak, internetes kereskedők, online értékesítési felülettel rendelkező szolgáltatók részére.