tonerpartners.hu - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(9 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

tonerpartners.huMinden vásárló véleménye fontos. Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.tonerpartners.hu

 

Webáruház ismertető: A Tonerpartners.hu az Ön nyomtatójának a legjobb barátja. A webáruház  tonerek (lézernyomtatókhoz, fénymásolókhoz) illetve tintapatronok (tintasugaras nyomtatókhoz) mellett egyéb iroda kiegészítőket mint irodai papír vagy fotópapírt is forgalmaz.

Webáruház értékelés: Könnyen kezelő webáruház, a kereső funkciónak köszönhetően a nyomtató néhány paraméterének megadás után már meg is rendelhető a megfelelő toner vagy tintapatron. A webáruház hűségrendszerének köszönhetően minden regisztrált vásárló vásárlásai után  jutalomban részesül,  kreditpontokat kap melyeket a továbbiakban anyagi kedvezményként érvényesíthetnek a következő megrendelése alkalmával.

Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: Ledum Kamara s.r.o

Telefon: 06-70/2282-607

E-mail: info[kukac]tonerpartners.hu

Csomagátvevő pont: -

Azonosító: IR200101

Érvényesség dátuma: 2022.01.24

Domain cím: www.tonerpartners.hu

 

Minden vásárló véleménye fontos. Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.

 

Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

vissza a tetejére