logofront.png

naturalhelp.hu - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(3 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

naturalhelp.huMinden vásárló véleménye fontos. Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.naturalhelp.hu

 

Webáruház ismertető: Naturalhelp.hu "A tisztaság belülről kezdődik"a webáruházat üzemeltető cég természetes összetevőkből készült béltisztító és méregtelenítő termék gyártója és forgalmazója. A webáruház magyar fejlesztésű és gyártmányú terméket forgalmaz.

Webáruház értékelés: Jól kezelhető informatív webáruház. A  webáruház "Fontos témák" menüjében hasznos információkat találhatunk a béltisztításról, méregtelenítésről, vitaminokról. A "Szakember válaszol" menü segítségével a vásárlók feltehetik a termékkel  kapcsolatos kérdéseiket melyre 24 órán belül szakember válaszol.

Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: Natural Solution Kft.

Telefon: +36-70/606 8176

E-mail: info[kukac]naturalhelp.hu

Csomagátvevő pont: Supykids gyerekcipő üzlet MAMMUT I.

Azonosító: EG190701

Érvényesség dátuma: 2020-07-09

Domain cím: www.naturalhelp.hu

 

Minden vásárló véleménye fontos. Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.

 

Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
 • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
 • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

Mondja el véleményét erről a boltról

Győződjön meg arról, hogy minden csillaggal (*) jelölt mezőt kitöltött!

1 hozzászólás

 • Hozzászólás hivatkozása Sereg Zsuzsanna 2020. november 01. vasárnap, 13:25 beküldte: Sereg Zsuzsanna

  Én 4napja használom a tisztitó kúrat,nem fogyas céljabol,tisztitas es meregtelenites miatt. Ritkan megyek wc-re valamikor napokig nem.nagyon lassu az emésztésem. Na most ma reggel mar 2kanállal ittam. Es délután olyan volt a székletem,ilyen kocsonyás,a szine rendben volt. Csak valahogy olyan kocsonyás,zselés állagú. Mint a macska konzerv kaja(nyilvan nem akkora darabokkal)
  Kerdezni szeretném,h ez mit jelent? Ez a tisztitas része?
  Attol aggodok,h esetleg a belem nem választja ki,illetve nem emeszti meg a rostokat,vagyis,h nem szivodik fel a beleimben es ugy jön ki,ahogy bement.
  Végig fogom csinálni,csak ilyet még nem tapasztaltam.
  Meg az lenne a kérdésem,h probiotikumot is tartalmaz? Nem kell külön szedjek hozzá? Nem mossa ki a jo bacikat mint a hashajto?
  Meg jelentkezem.
  Köszönöm Zsu

Vásárlói kisokos

Tudja, hogy melyek azok az információk amelyeket mindenképp ellenőriznie kell mielőtt bármit megrendelne az interneten?


Irányelveink

Célunk az elektronikus kereskedelembe vetett bizalom erősítése és a vásárlásokban rejlő kockázatok csökkentése.

Regisztráció

Webáruházak, internetes kereskedők, online értékesítési felülettel rendelkező szolgáltatók részére.