logofront.png

molokids.hu - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(3 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

molokids.huMinden vásárló véleménye fontos. Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.molokids.hu

 

Webáruház ismertető: A molokids.hu webáruházban a prémium márkáink legfrissebb kollekciói közül a babáktól a tini korosztályig mindenki megtalálja a legdivatosabb és legkényelmesebb ruhákat, cipőket, kiegészítőket. Ruháik mellett számos kiegészítővel folyamatosan bővítik kínálatunkat.

Webáruház értékelés: A vidám dinamikus webáruház. A termékek  kor/nem/típus szerinti kategorizálása megkönnyíti a termékek közti keresést. A termék képek és a termék leírások pedig nagy mértékben megkönnyítik az optimális termék kiválasztását.

Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: Mini Fashion Shop Kft.

Telefon: 36-30/858-6732

E-mail: info[kuka]molokids.hu

Csomagátvevő pont: -

Azonosító:RU180902

Érvényesség dátuma: 2019-09-20

Domain cím: www.molokids.hu

 

Minden vásárló véleménye fontos. Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.

 

Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

Mondja el véleményét erről a boltról

Győződjön meg arról, hogy minden csillaggal (*) jelölt mezőt kitöltött!

Vásárlói kisokos

Tudja, hogy melyek azok az információk amelyeket mindenképp ellenőriznie kell mielőtt bármit megrendelne az interneten?


Irányelveink

Célunk az elektronikus kereskedelembe vetett bizalom erősítése és a vásárlásokban rejlő kockázatok csökkentése.

Regisztráció

Webáruházak, internetes kereskedők, online értékesítési felülettel rendelkező szolgáltatók részére.