logofront.png

kutyuzona.hu - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(16 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

kutyuzona.huMinden vásárló véleménye fontos. Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.kutyuzona.hu

 

Webáruház ismertető: A kutyuzona.hu webáruház kütyüpiac, kütyübazár és ajándékbörze minden korosztály számára. A webshopban vicces, praktikus ajándékötletek és különleges ajándékok között válogathatnak a vásárlók. A webáruházban található bigyók, geekek, kütyük, gadgetek tökéletes ajándékok lehetnek valentin napta, születésnapra, vagy akár karácsonyra is.

Webáruház értékelés: Vásárlóbarát webáruház, ahol a termékek ésszerű kategorizálásának és a részletes termékleírásnak köszönhetően a vásárló könnyen megtalálhatja az számára optimális terméket.

Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: Róka 69 Kft.

Telefon: 06-1/700 4065

E-mail: info[kukac]kutyuzona.hu

Csomagátvevő pont:  -

Azonosító: AJ180301

Érvényesség dátuma: 2019-03-02

Domain cím: www.kutyuzona.hu

 

Minden vásárló véleménye fontos. Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.

 

Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

Mondja el véleményét erről a boltról

Győződjön meg arról, hogy minden csillaggal (*) jelölt mezőt kitöltött!

1 hozzászólás

Vásárlói kisokos

Tudja, hogy melyek azok az információk amelyeket mindenképp ellenőriznie kell mielőtt bármit megrendelne az interneten?


Irányelveink

Célunk az elektronikus kereskedelembe vetett bizalom erősítése és a vásárlásokban rejlő kockázatok csökkentése.

Regisztráció

Webáruházak, internetes kereskedők, online értékesítési felülettel rendelkező szolgáltatók részére.