logofront.png

bhpgumi.hu - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(0 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

bhpgumi.huMinden vásárló véleménye fontos. Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.bhpgumi.hu

 

Webáruház ismertető: A BHPgumi.hu a "zöld gumi webáruház" amely 2010 óta működő gumiabroncs webshop. A webáruház több mint 40 minőségi gumimárkát forgalmaz. A termékek személyes átvételét országosan több mint 30 átvételi ponton biztosítják, ahol a gumiabroncs felszerelésben is segítséget tudnak nyújtani a vásárló számára. A személyautó gumi mellett alu- és lemezfelni, valamint teher és mezőgazdasági abroncsok kereskedelmével is foglalkozik.

Webáruház értékelés: Jól strukturált, könnyen kezelhetőwebáruház. A megfelelő gumiabroncs kiválasztását nagy mértékben megkönnyíti a "gumiabroncs keresés" modul, ahol a megfelelő gumiméret típus megadása után a keresési listában található autóabroncsok közül könnyen kiválasztható a vásárló számára optimális termék. Az oldalon található "BLOG" menüben számos információ található a gumiabroncsokkal kapcsolatban. Informálódhatunk a négy-évszakos autógumikkal kapcsolatos tévhitek mellett a téli gumiabroncs választási szempontokról is.

Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: PICMAC Kft.

Telefon: 36-1/490 01 18

E-mail: gumi[kukac]bhp.hu

Azonosító: AU180101

Érvényesség dátuma: 2019-01-12

Domain cím: www.bhpgumi.hu

 

Minden vásárló véleménye fontos. Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.

 

Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

Személyes csomagátvétel: 1024 Budapest Lövőház utca 2-6

Mondja el véleményét erről a boltról

Győződjön meg arról, hogy minden csillaggal (*) jelölt mezőt kitöltött!

Vásárlói kisokos

Tudja, hogy melyek azok az információk amelyeket mindenképp ellenőriznie kell mielőtt bármit megrendelne az interneten?


Irányelveink

Célunk az elektronikus kereskedelembe vetett bizalom erősítése és a vásárlásokban rejlő kockázatok csökkentése.

Regisztráció

Webáruházak, internetes kereskedők, online értékesítési felülettel rendelkező szolgáltatók részére.