logofront.png

vitaltrade.​eu - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(8 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

vitaltrade.euMinden vásárló véleménye fontos. Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.vitaltrade.​eu

 

Webáruház ismertető: A vitaltrade.eu webáruház fő célja az egészséges életmódhoz, pihenéshez, egészségmegőrzéshez kapcsolódó minőségi termékek gyártása és forgalmazása. A webáruház Woolmark gyapjú termékeket, Sleepy ortopéd matracokat, Infra-és Mágnesterápiás termékeket forgalmaz széles választékban.

Webáruház értékelés: Könnyen kezelhető, letisztult webáruház. A termékekről részletes leírás található, amely nagymértékben segíti az optimális termék kiválasztását. A matrackereső modul segítségével személyre szabva (testsúly, alvási pozíció) ajánlanak megfelelő matracot. Pontgyűjtő kedvezményüknek köszönhetően a legtöbb termék megvásárlása esetén ajándékpontokat írnak jóvá mely felhasználásával a következő vásárlásait még kedvezményesebbé teheti.  Az Unas webáruházaktól megszokott profi megoldásokban bővelkedő, egyszerűen kezelhető webshop, részletes keresőmodullal, melynek segítségével lehetőség van a minimum és maximum ár megadására is. A termékekről részletes leírás található, amely nagymértékben segíti az optimális termék kiválasztását.

Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: Vital Trade 4 You Kft

Telefon: 06-70/2634887

E-mail: vitaltrade[kukac]vitaltrade.hu

Csomagátvevő pont: -

Azonosító: EG171101

Érvényesség dátuma: 2019-11-20

Domain cím: www.vitaltrade.​eu

 

Minden vásárló véleménye fontos. Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.

 

Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

Mondja el véleményét erről a boltról

Győződjön meg arról, hogy minden csillaggal (*) jelölt mezőt kitöltött!

1 hozzászólás

  • Hozzászólás hivatkozása Kovács Gabi 2017. november 26. vasárnap, 10:37 beküldte: Kovács Gabi

    Nagyon tetszik a webáruház! Már többször vásároltam tólük és mindíg gyorsak, kedvesek és segítőkészek! A termékek pedig nagyon jó minőségűek.

Vásárlói kisokos

Tudja, hogy melyek azok az információk amelyeket mindenképp ellenőriznie kell mielőtt bármit megrendelne az interneten?


Irányelveink

Célunk az elektronikus kereskedelembe vetett bizalom erősítése és a vásárlásokban rejlő kockázatok csökkentése.

Regisztráció

Webáruházak, internetes kereskedők, online értékesítési felülettel rendelkező szolgáltatók részére.