vitaltrade.​eu - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(8 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

vitaltrade.euMinden vásárló véleménye fontos. Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.vitaltrade.​eu

 

Webáruház ismertető: A vitaltrade.eu webáruház fő célja az egészséges életmódhoz, pihenéshez, egészségmegőrzéshez kapcsolódó minőségi termékek gyártása és forgalmazása. A webáruház Woolmark gyapjú termékeket, Sleepy ortopéd matracokat, Infra-és Mágnesterápiás termékeket forgalmaz széles választékban.

Webáruház értékelés: Könnyen kezelhető, letisztult webáruház. A termékekről részletes leírás található, amely nagymértékben segíti az optimális termék kiválasztását. A matrackereső modul segítségével személyre szabva (testsúly, alvási pozíció) ajánlanak megfelelő matracot. Pontgyűjtő kedvezményüknek köszönhetően a legtöbb termék megvásárlása esetén ajándékpontokat írnak jóvá mely felhasználásával a következő vásárlásait még kedvezményesebbé teheti.  Az Unas webáruházaktól megszokott profi megoldásokban bővelkedő, egyszerűen kezelhető webshop, részletes keresőmodullal, melynek segítségével lehetőség van a minimum és maximum ár megadására is. A termékekről részletes leírás található, amely nagymértékben segíti az optimális termék kiválasztását.

Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: Vital Trade 4 You Kft

Telefon: 06-70/2634887

E-mail: vitaltrade[kukac]vitaltrade.hu

Csomagátvevő pont: -

Azonosító: EG171101

Érvényesség dátuma: 2019-11-20

Domain cím: www.vitaltrade.​eu

 

Minden vásárló véleménye fontos. Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.

 

Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

vissza a tetejére