logofront.png

ledlampa.hu - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(10 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

ledlampa.huMinden vásárló véleménye fontos. Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.ledlampa.hu

 

Webáruház ismertető: "LEDlampa.hu. Takaríts meg energiát velünk!" A webáruházban a  lámpák, led fénycsövek, led panelek mellett, led szalagok és tápegységek kaphatók.

Webáruház értékelés: Könnyen kezelhető, jól felépített webáruház. A webáruház által kialakított "Kedvezmény rendszer" és "Hűségprogram" segítségével kedvezményeket biztosítanak a visszatérő vásárlóknak. Az Unas webáruházaktól megszokott profi megoldásokban bővelkedő, egyszerűen kezelhető webshop, részletes keresőmodullal, melynek segítségével lehetőség van a minimum és maximum ár megadására is. A termékekről részletes leírás található, amely nagymértékben segíti az optimális termék kiválasztását. Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: Optonica Led Kft.

Telefon: 36-20/2230729

E-mail: info[kukac]ledlampa.hu

Csomagátvevő pont: 1107 Budapest, Szállás utca 44-46.

Azonosító: LA170701

Érvényesség dátuma: 2018-07-03

Domain cím: www.ledlampa.hu

 

Minden vásárló véleménye fontos. Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.

 

Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

Személyes csomagátvétel: 1107 Budapest, Szállás utca 44-46.

Mondja el véleményét erről a boltról

Győződjön meg arról, hogy minden csillaggal (*) jelölt mezőt kitöltött!

Vásárlói kisokos

Tudja, hogy melyek azok az információk amelyeket mindenképp ellenőriznie kell mielőtt bármit megrendelne az interneten?


Irányelveink

Célunk az elektronikus kereskedelembe vetett bizalom erősítése és a vásárlásokban rejlő kockázatok csökkentése.

Regisztráció

Webáruházak, internetes kereskedők, online értékesítési felülettel rendelkező szolgáltatók részére.