lelek-feszek.hu - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(7 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

lelek-feszek.huMinden vásárló véleménye fontos. Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.lelek-feszek.hu

 

Webáruház ismertető: A lelek-feszek.hu webáruház a család egészsége. A webshopban nyers ásványok, egyedi féldrágakő ékszerek, horoszkóp-ásványok, ajándéktárgyak, feng shui eszközök széles választéka található.

Webáruház értékelés: A webáruház a hűségpont rendszere segítségével jutalmazza hűséges vásárlóit. Az Unas webáruházaktól megszokott profi megoldásokban bővelkedő, egyszerűen kezelhető webshop. A termékekről részletes leírás található, amely nagymértékben segíti az optimális termék kiválasztását. Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: Gulyás István E.V.

Telefon: 06-20/3836870

E-mail: info[kukac]lelek-feszek.hu

Csomagátvevő pont: 5000 Szolnok, Mátyás király út 14. 1 em. 4.ajtó

Azonosító: EG170501

Érvényesség dátuma: 2019-04-26

Domain cím: www.lelek-feszek.hu

 

Minden vásárló véleménye fontos. Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.

 

Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

Személyes csomagátvétel: 5000 Szolnok, Mátyás király út 14.

vissza a tetejére