logofront.png

grilltarsasag.hu - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(2 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

grilltarsasag.huMinden vásárló véleménye fontos. Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.grilltarsasag.hu

 

Webáruház ismertető: Grilltarsasag.hu "Sütés a szabadban mesterfokon!" A webáruházban megtalálhatóak a komoly, kiváló minőségű, de azért megfizethető áru grill és barbecue készülékek melyek nem csak a profi szakácsoknak készültek, hanem a kezdőbb, most ismerkedő hamburger imádóknak is.

Webáruház értékelés: A grilltarsasag.hu webáruház és információs portál, ahol szinte miden információ megtalálható a grillezéssel kapcsolatban. A "Hogyan grillezzünk?" menüben informálódhatunk a grillezések típusairól és a különböző módszerek legfontosabb jellemzőiről. "A grillezők fajtái" menüpontban a különböző típusú grillkészülékek működési elvéről és előnyeiről olvashatunk.

Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: Grilltársaság Kft.

Telefon: 06-30/1909000

E-mail: info[kukac]grilltarsasag.hu

Csomagátvevő pont: -

Azonosító: HO170202

Érvényesség dátuma: 2018-02-21

Domain cím: www.grilltarsasag.hu

 

Minden vásárló véleménye fontos. Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.

 

Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

Mondja el véleményét erről a boltról

Győződjön meg arról, hogy minden csillaggal (*) jelölt mezőt kitöltött!

Vásárlói kisokos

Tudja, hogy melyek azok az információk amelyeket mindenképp ellenőriznie kell mielőtt bármit megrendelne az interneten?


Irányelveink

Célunk az elektronikus kereskedelembe vetett bizalom erősítése és a vásárlásokban rejlő kockázatok csökkentése.

Regisztráció

Webáruházak, internetes kereskedők, online értékesítési felülettel rendelkező szolgáltatók részére.