huswebaruhaz.hu - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(17 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

huswebaruhaz.huMinden vásárló véleménye fontos. Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.huswebaruhaz.hu

 

Webáruház ismertető: huswebaruhaz.hu - Hús házhoz szállítás mesterfokon. A webshop friss, konyhakész húsokat forgalmaz. A webáruház kínálatában megtalálható sertés, szárnyas, marha, borjú, bárányhús mellett halak, rákok és pácolt húsok is. A webshop saját hűtős autókkal, saját futárokkal dolgozik, így tudja garantálni, hogy a csomag tökéletes minőségben érkezik a vásárlóhoz.

Webáruház értékelés: A webáruház termékeinek kategorizálásának köszönhetően a vásárló számára könnyen megtalálható a megvásárolni kívánt termék. A saját hűtős autókkal történő szállításnak köszönhetően a termékek kiszállításakor a vásárló 2-3 órás idősávokból választhatnak, így nem kell hosszasan a futárt várni. Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: Ship’s Supply Budapest Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Telefon: 061/476-0806

E-mail: huspont[kukac]huspont.hu

Csomagátvevő pont: -

Azonosító: EL170101

Érvényesség dátuma: 2019-01-11

Domain cím: www.huswebaruhaz.hu

 

Minden vásárló véleménye fontos. Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.

 

Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

vissza a tetejére