logofront.png

pacificaffe.com - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(3 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

pacificaffe.comMinden vásárló véleménye fontos. Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.pacificaffe.com

 

Webáruház ismertető: A webáruházat családi vállalkozásként működő kávépörkölő manufaktúra üzemelteti. Zöld kávé pörkölését hagyományos dobpörkölővel és léghűtéssel végezik. A készterméket pneumatikus destoner-rel válogatják, valamint kézzel csomagolják. A Pacificaffé egy mozaik szó, jelentése a kávé szelíd íz harmóniájában rejlik.

Webáruház értékelés: A webshopban  termékei között arabika és rubuszta kávék mellett kézi és automata kávéfőzők, illetve kávékkal  kapcsolatos könyvek is megtalálhatók. A webshop a vásárlók hűségét az általuk létrehozott lojalitás rendszer által jutalmazza. Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: Pacificaffé Kft.

Telefon: 06-20/8080840

E-mail: pacificaffe[kukac]gmail.com

Csomagátvevő pont: -

Azonosító: EL161203

Érvényesség dátuma: 2020-05-12

Domain cím: www.pacificaffe.com

 

Minden vásárló véleménye fontos. Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.

 

Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

Mondja el véleményét erről a boltról

Győződjön meg arról, hogy minden csillaggal (*) jelölt mezőt kitöltött!

Vásárlói kisokos

Tudja, hogy melyek azok az információk amelyeket mindenképp ellenőriznie kell mielőtt bármit megrendelne az interneten?


Irányelveink

Célunk az elektronikus kereskedelembe vetett bizalom erősítése és a vásárlásokban rejlő kockázatok csökkentése.

Regisztráció

Webáruházak, internetes kereskedők, online értékesítési felülettel rendelkező szolgáltatók részére.