logofront.png

pihetex.hu - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(7 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

pihetex.huMinden vásárló véleménye fontos. Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.pihetex.hu

 

Webáruház ismertető: Pihetex.hu - Felnőtt és gyermekágynemű webáruház. A webáruházat üzemeltető cég már 10 éve van jelen a hazai textil piacon. A webshop kínálatában lévő termékeket saját magunk tervezik, szabják, varrják és csomagolják. A webáruház kínálatában bőrbarát, antiallergén babaágyneműk, baba textíliák, szopipárnák, pihe-puha takarók mellett hálóingek, pizsamák, köntösök is megtalálhatók.

Webáruház értékelés: A webáruház a törzsvásárlói számára kialakított pontgyűjtési lehetőség mellett fontosnak tartja kiemelni, hogy a webáruházban lehetőség van egyedi méretre készített termékek megrendelésre is. Az Unas webáruházaktól megszokott profi megoldásokban bővelkedő, egyszerűen kezelhető webshop, részletes keresőmodullal, melynek segítségével lehetőség van a minimum és maximum ár megadására is. A termékekről részletes leírás található, amely nagymértékben segíti az optimális termék kiválasztását. Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: XeZo Kft.

Telefon: 06-70/6350672

E-mail: info[kukac]pihetex

Csomagátvevő pont: -

Azonosító: RU161201

Érvényesség dátuma: 2021-10-08

Domain cím: www.pihetex.hu

 

Minden vásárló véleménye fontos. Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.

 

Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

Mondja el véleményét erről a boltról

Győződjön meg arról, hogy minden csillaggal (*) jelölt mezőt kitöltött!

Vásárlói kisokos

Tudja, hogy melyek azok az információk amelyeket mindenképp ellenőriznie kell mielőtt bármit megrendelne az interneten?


Irányelveink

Célunk az elektronikus kereskedelembe vetett bizalom erősítése és a vásárlásokban rejlő kockázatok csökkentése.

Regisztráció

Webáruházak, internetes kereskedők, online értékesítési felülettel rendelkező szolgáltatók részére.