logofront.png

whiskynet.hu - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(9 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

whiskynet.huMinden vásárló véleménye fontos. Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.whiskynet.hu

 

Webáruház ismertető: A whiskynet.hu webáruház egy kis családi vállalkozás, aminek elsődleges célja, hogy Magyarországon is korrekt árakon, kényelmesen elérhető módon, a lehető legszélesebb választékot kínálja a whisk(e)y rajongók számára. Nem csak whisk(e)y-t, de egyéb különleges minőségű italt és kapcsolódó terméket (poharakat, könyveket, stb.) is megtalálhatók kínálatában.

Webáruház értékelés: A WhiskyNet nem csupán egy internetes áruház, hanem egyben egy információs központ is. Sok  érdekességet, adatot, tudnivalót és képet közöl a whisk(e)y történetéről, gyártásáról és mindenről ami a rajongókat érdekelheti. Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: Whiskynet Kft.

Telefon: 06-20/5151515

E-mail: info[kukac]whiskynet.hu

Csomagátvevő pont: -

Azonosító: AJ161106

Érvényesség dátuma: 2017-11-29

Domain cím: www.whiskynet.hu

 

Minden vásárló véleménye fontos. Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.

 

Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

Mondja el véleményét erről a boltról

Győződjön meg arról, hogy minden csillaggal (*) jelölt mezőt kitöltött!

Vásárlói kisokos

Tudja, hogy melyek azok az információk amelyeket mindenképp ellenőriznie kell mielőtt bármit megrendelne az interneten?


Irányelveink

Célunk az elektronikus kereskedelembe vetett bizalom erősítése és a vásárlásokban rejlő kockázatok csökkentése.

Regisztráció

Webáruházak, internetes kereskedők, online értékesítési felülettel rendelkező szolgáltatók részére.