logofront.png

puremobile.hu - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(33 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

puremobile.huMinden vásárló véleménye fontos. Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.puremobile.hu

 

Webáruház ismertető: A puremobile.hu webáruház az ország első, csak kínai Androidos okostelefonokkal foglalkozó webáruháza. A PureMobile.hu 100%-ban magyar tulajdonú cég. Irányelvük, hogy a vásárlóiknak elérhető áron, magas színvonalú és csúcsminőségű telefonokat és táblagépeket értékesítsenek. Céljuk megváltoztatni az okostelefon piacot, mindenki számára olcsó, de minőségi terméket biztosítani. Szeretnék, ha a Vásárlók nem a márkáért fizetnének, hanem a termék tudásáért. Törekszik a legjobb ár-érték arány meghatározásával a vásárlóik magas minőségi és egyedi elvárásainak megfelelni.

Webáruház értékelés: A puremobile.hu webshop üzleti partnerei részére egyedi árajánlatot biztosít már  2db készülék vásárlása esetén. A megrendelt mennyiségtől függően a kijelzővédő fóliától az okoskarkötőig választható ajándékokkal kedveskedik ügyfeleik részére. A "Hírek" menüpontban naprakész információ kaphatunk a mobiltelefonokról. Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: PureMobile.hu Kft

Telefon: 06-70/6773350

E-mail: info[kukac]puremobile.hu

Csomagátvevő pont: -

Azonosító: MO161105

Érvényesség dátuma: 2018-11-28

Domain cím: www.puremobile.hu

 

Minden vásárló véleménye fontos. Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.

 

Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

Mondja el véleményét erről a boltról

Győződjön meg arról, hogy minden csillaggal (*) jelölt mezőt kitöltött!

2 hozzászólás

  • Hozzászólás hivatkozása Róbert 2017. december 26. kedd, 12:13 beküldte: Róbert

    Gyorsan és pontosan teljesítette a bolt a megrendelést.
    Teljesen elégedett vagyok úgy a szolgáltatással mint a megvásárolt termékkel.

  • Hozzászólás hivatkozása Kónya István 2017. december 22. péntek, 18:54 beküldte: Kónya István

    Üdvözlöm. Első körben annyit mondanék, hogy telefonon nem lehet önöket elérni. Szeretnék egy telefon tokot kicseréltetni, mert nem lett jó sajnos. De a hívásomat nem fogadják.

Vásárlói kisokos

Tudja, hogy melyek azok az információk amelyeket mindenképp ellenőriznie kell mielőtt bármit megrendelne az interneten?


Irányelveink

Célunk az elektronikus kereskedelembe vetett bizalom erősítése és a vásárlásokban rejlő kockázatok csökkentése.

Regisztráció

Webáruházak, internetes kereskedők, online értékesítési felülettel rendelkező szolgáltatók részére.