logofront.png

okosanya.hu - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(3 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

okosanya.huMinden vásárló véleménye fontos. Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.okosanya.hu

 

Webáruház ismertető: Az okosanya.hu webáruház jó minőségű, olcsó és egyedi használt gyerekruhákat forgalmaz, kínálatában megtalálhatók minden ami a babáknak és gyerekeknek a ruhatárába nélkülözhetetlen, mint például kabátok, pólók, nadrágok, szoknyák, farmerdzsekik, alkalmi ruhák, fürdőköpenyek, sapkák, pizsamák, bodyk, mellények. Koraszülött méretben új babaruhákat, pelenkákat, cumikat, kiegészítőket is árulnak. Body már 40,44,50-es méretekben.

Webáruház értékelés: Jól kategorizált, letisztult, egyszerű webáruház. Külön kiemelendő a webáruház hűségpont rendszere, melynek köszönhetően akár ingyenes szállítást is biztosítanak a törzsvásárlók részére, valamint a törzsvásárlók extra akciókban vehetnek részt és akár 20-70%-os kedvezményben is részesülhetnek. Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: WebShop Consulting Kft.

Telefon: 06-20/2776222

E-mail: info[kukac]okosanya.hu

Csomagátvevő pont:  -

Azonosító: BA161104

Érvényesség dátuma: 2021-11-28

Domain cím: www.okosanya.hu

 

Minden vásárló véleménye fontos. Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.

 

Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

Mondja el véleményét erről a boltról

Győződjön meg arról, hogy minden csillaggal (*) jelölt mezőt kitöltött!

Vásárlói kisokos

Tudja, hogy melyek azok az információk amelyeket mindenképp ellenőriznie kell mielőtt bármit megrendelne az interneten?


Irányelveink

Célunk az elektronikus kereskedelembe vetett bizalom erősítése és a vásárlásokban rejlő kockázatok csökkentése.

Regisztráció

Webáruházak, internetes kereskedők, online értékesítési felülettel rendelkező szolgáltatók részére.