logofront.png

mlmkonyvek.hu - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(1 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

mlmkonyvek.huMinden vásárló véleménye fontos. Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.mlmkonyvek.hu

 

Webáruház ismertető: Az MLM-ben is sok könyvre mondják, hogy “Kötelező olvasmány”. Az MLMkönyvek.hu webáruházban található szakmai könyvek lépésről lépésre vezetik rá a hálózatot építőket a legfontosabb tudnivalókra, az elkövethető hibákra, egy adott szint utáni továbblépés lehetőségeire és még számtalan más, a hálózatépítésben nélkülözhetetlen tudnivalóra. A webáruházban a hagyományos könyvek mellett hangos könyvek is megtalálhatók, így akár vezetés, főzés közben is elsajátítható a multilevel marketing elindításához nélkülözhetetlen tudás.

Webáruház értékelés: Jól kategorizált webáruház, ahol a vásárló könnyen megtalálhatja a számára legkedvezőbb személyes és üzleti fejlődését elősegítő,
támogató könyveket. Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: Pekril Kft.

Telefon: 36-30/9485824

E-mail: mlmkonyvek.hu[kukac]gmail.com

Csomagátvevő pont: -

Azonosító: HO161101

Érvényesség dátuma: 2017-11-02

Domain cím: www.mlmkonyvek.hu

 

Minden vásárló véleménye fontos. Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.

 

Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

Mondja el véleményét erről a boltról

Győződjön meg arról, hogy minden csillaggal (*) jelölt mezőt kitöltött!

Vásárlói kisokos

Tudja, hogy melyek azok az információk amelyeket mindenképp ellenőriznie kell mielőtt bármit megrendelne az interneten?


Irányelveink

Célunk az elektronikus kereskedelembe vetett bizalom erősítése és a vásárlásokban rejlő kockázatok csökkentése.

Regisztráció

Webáruházak, internetes kereskedők, online értékesítési felülettel rendelkező szolgáltatók részére.