wooo.hu - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(11 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

wooo.huMinden vásárló véleménye fontos. Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.wooo.hu

 

Webáruház ismertető: A wooo.hu webshop igényes és egyedi termékeket kínál a vásárlók számára. Kínálatukban az amerikai Funko cég imádni való figurái és a londoni Santoro stúdió különleges grafikáival készülő táskái, tolltartói épp úgy megtalálhatóak, mint a Minion, vagy éppen Baymax plüssfigurák.

Webáruház értékelés: Vidám, jól felépített webáruház. Az oldalon található szűrésnek köszönhetően könnyen informálódhatunk az akciós, legnépszerűbb
és a raktáron lévő termékekről is. A vásárlók hűségét bizalomponttal jutalmazzák, így a törzsvásárlók folyamatos
kedvezményben részesülhetnek. Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: VIDGET.HU Kft.

Telefon: 06-20/6152321

E-mail: info[@]wooo.hu

Csomagátvevő pont: Budapest XI. kerület, Tétényi út 2.

Azonosító: AJ160802

Érvényesség dátuma: 2018-08-24

Domain cím: www.wooo.hu

 

Minden vásárló véleménye fontos. Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.

 

Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

Személyes csomagátvétel: Budapest XI. kerület, Tétényi út 2.

vissza a tetejére