diszparna.com - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(10 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

diszparna.comMinden vásárló véleménye fontos. Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.diszparna.com

 

Webáruház ismertető: A diszparna.com webáruházban strapabíró és könnyen kezelhető anyagból készült stílusos és dekoratív díszpárnák mellet ágytakarók, minőségi ágyneműk, párnabelsők, különleges gyertyák, lakásillatosítók és lakásdekorációs termékek is megtalálhatók, melyek segítségével minden vásárló egyedivé és otthonossá teheti lakását.

Webáruház értékelés: Ésszerűen kategorizált webáruház, jó minőségű termékfényképekkel, melyekhez részletes termékleírás kapcsolódik. A GY.I.K. menüpontban található információk összefoglalják a vásárlók által feltett leggyakoribb kérdéseket és azok válaszait, ezzel is segítve a vásárlót. Kiemelendő, hogy a webáruházukban lehetőség van a megvásárolt termékekhez "ajándékcsomagolást" kérni.

Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: Bóné Attila egyéni vállalkozó

Telefon: 06-70/850-6526

E-mail: info[kukac]diszparna.com

Csomagátvevő pont: -

Azonosító: LA160801

Érvényesség dátuma: 2020-01-03

Domain cím: www.diszparna.com

 

Minden vásárló véleménye fontos. Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.

 

Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

vissza a tetejére