logofront.png

bollershop.hu - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(6 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

bollershop.huMinden vásárló véleménye fontos. Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.bollershop.hu

 

Webáruház ismertető: "A bollershop.hu webáruház a "böllérek Kánaánja, a Húsimádók webáruháza“. A webshop széles szortimentjében természetes- és műbeleket, fűszereket és keverékeket, DICK késeket, fenőacélokat , húsiparhoz használatos munkavédelmi eszközöket és a szakmához kapcsolódó termékeket ajánlják a Vásárlóik részére. A webáruházat üzemeltető cég számos szakmai rendezvényen támogató partnereként vagy zsűrijeként vesz részt, ahol megismerhetik vállalkozásukat.

Webáruház értékelés: Könnyen kezelhető, egyszerű webáruház. A weboldalon történő keresést nagy mértékben segíti a termékek ésszerű kategorizálása. Az oldalon található "Hírek" menüpontban számos érdekes és hasznos cikk, recept, praktika segíti a böllérkedés iránt érdeklődő olvasót. Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: Miskolczi Dávid E.V.

E-mail: rendeles[kukac]bollershop.hu

Telefon: 36-20/5302628

Csomagátvevő pont: -

Azonosító: EL160101

Érvényesség dátuma: 2019-01-25

Domain cím: www.bollershop.hu

 

Minden vásárló véleménye fontos. Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.

 

Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

Mondja el véleményét erről a boltról

Győződjön meg arról, hogy minden csillaggal (*) jelölt mezőt kitöltött!

Vásárlói kisokos

Tudja, hogy melyek azok az információk amelyeket mindenképp ellenőriznie kell mielőtt bármit megrendelne az interneten?


Irányelveink

Célunk az elektronikus kereskedelembe vetett bizalom erősítése és a vásárlásokban rejlő kockázatok csökkentése.

Regisztráció

Webáruházak, internetes kereskedők, online értékesítési felülettel rendelkező szolgáltatók részére.