logofront.png

borzaszappan.hu - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(17 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

borzaszappan.huMinden vásárló véleménye fontos. Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.borzaszappan.hu

 

Webáruház ismertető: A borzaszappan.hu webáruház a Borza Szappan Manufaktúra  termékeit forgalmazza, melyek természetes növényi olajokból készülnek. Az illatokról természetes illóolajok gondoskodnak, a színkavalkádot pedig fűszerek és agyagok használatával érik el. Termékeik növényi alapanyagokból, kézzel, hagyományos eljárással készülnek és nem tartalmaznak  szintetikus összetevőket.

Webáruház értékelés: A termékek kategorizálása, az  oldalon található termékleírások és vélemények alapján mindenki könnyedén kiválaszthatja a számára optimális terméket. Az oldalon található "Érdekességek" menüpontban informálódhatunk a szappankészítés rejtelmei mellett a házi szappanok által nyújtott előnyökről is. Kiemelendő a Borza Szappan Manufaktúra Törzsvásárlói Rendszere mely lehetővé teszi, hogy a vásárló már az első alkalommal is kedvezményesen vásárolhat. Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: Abaton Trade Kft.

E-mail: borzaszappan[kukac]gmail.com

Telefon: 06-30/6775864

Csomagátvevő pont: -

Azonosító: SZ150602

Érvényesség dátuma: 2017-06-12

Domain cím: www.borzaszappan.hu

Szolgáltatás típusa: Alap webáruház ellenőrző csomag

 

Minden vásárló véleménye fontos. Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.

 

Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

Mondja el véleményét erről a boltról

Győződjön meg arról, hogy minden csillaggal (*) jelölt mezőt kitöltött!

Vásárlói kisokos

Tudja, hogy melyek azok az információk amelyeket mindenképp ellenőriznie kell mielőtt bármit megrendelne az interneten?


Irányelveink

Célunk az elektronikus kereskedelembe vetett bizalom erősítése és a vásárlásokban rejlő kockázatok csökkentése.

Regisztráció

Webáruházak, internetes kereskedők, online értékesítési felülettel rendelkező szolgáltatók részére.