logofront.png

csapuniverzum.hu - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(55 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

csapuniverzum.huMinden vásárló véleménye fontos. Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.csapuniverzum.hu

 

Webáruház ismertető: A webáruházban fürdőszoba bútorok, zuhanykabinok, zuhanypanelek és szettek mellett kádak, radiátorok, fürdőszobai kiegészítők, tisztítószerek is megtalálhatók széles választékban.

Webáruház értékelés: Jól kategorizált, könnyen kezelhető webáruház. A webáruházban lehetőség van minimum és maximum ár és gyártó szerinti szűrésre. Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: Gemini Duo Kft.

E-mail: info[kukac]geminiduo.hu

Telefon: 06-30/618-8323

Csomagátvevő pont: -

Azonosító: MU150501

Érvényesség dátuma: 2018-05-12

Domain cím: www.csapuniverzum.hu

Szolgáltatás típusa: Alap webáruház ellenőrző csomag

 

Minden vásárló véleménye fontos. Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.

 

Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
 • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
 • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

Mondja el véleményét erről a boltról

Győződjön meg arról, hogy minden csillaggal (*) jelölt mezőt kitöltött!

8 hozzászólás

 • Hozzászólás hivatkozása Lázár Edina 2017. november 20. hétfő, 11:02 beküldte: Lázár Edina

  Rendkívül negatív tapasztalat!!!! Kezdve onnan, hogy a weboldalon nem tudtam semmilyen felületről rendelést leadni, amit a végén telefonos ügyfélszolgálaton keresztül tudtam csak leadni. A szakszerűtlenség ennél a cégnél maximális!! A megrendelt árut prémium kiszállítással kértem, amit a webáruház logisztikai partnere elfogadhatatlan módon kezelt. Kora reggel telefonáltak, hogy 9-12 között érkezik az áru, majd 13 órakor telefonáltam ismét, hogy merre járnak (így már nem csak fél napot kellett munkából kivennem, hanem belecsúsztam a teljes munkanapba) közölték, hogy a szállító el sem indult, mivel elkeverték a rendelésemet a raktárukban. Idegállapotom megnyugtatása érdekében megígérték, hogy egy órán belül érkezni fognak, a végén 17:10 perckor érkezett meg a rendelésem. A kiszállító kollégák pedig panaszomra közölték, hogy nem amiatt nem hozták ki délelőtt a csomagot, mert elkeverték a rendelést, hanem azért, mert második emeletes lift nélküli házhoz senkinek nem volt kedve!!!!!!
  A csomag átvételekor kiderült, hogy rossz terméket szállítottak ki, amit csak másnap tudtam jelezni a webáruháznak, közben a vízszerelőm már ott volt várta, hogy szerelje a szanitereket... Az egész másnap arra ment, hogy telefonon/emailen bizonygattam, hogy tényleg rossz áru van nálam, amit jelezték, hogy csak másnap tudnak kicserélni. Nos este kaptam két smst, az egyik a nemzeti posta, másik a fent említett borzadály gebrüder Weiss logisztikai cégtől, hogy a csomagom 8-13 óra között lesz kiszállítva. Itt egy újabb teljes napot kellett kivegyek a munkából, mivel wc/zuhanypanelt mégsem tudok átvenni a munkahelyemen.... Az említett napon 13 óra után telefonáltam, hogy mégis merre járnak, mikor közölték, hogy a csomagom el sem indult!!! PONT ugyanaz a helyzet, mint két napja!!! Az idegállapotomat csak elképzelni lehet! A csomagomat aznap 15:00 óra után kaptam meg a magyar postától!!!!!! Akkor hogy jött a képbe a logisztikai cég, és miért küldtek smst????? Hihetetlen fejetlenség lehet ott is! Természetesen a webáruházzal forró drótban voltam végig, ahol a kapcsolattartómon kívül a műszakvezető is elfogadhatatlannak ítélte a helyzetet és egyetértett velem az ügy mielőbbi kárpótlása kapcsán, azonban MAI NAPIG (ELTELT KÖZEL 3 HÉT) mindenki nagyon csendben van és továbbra is küldik az elégedett volt webáruházunkkal c. e-maileket... A prémium szolgáltatást kifizettem, azonban nemhogy prémium, hanem inkább legalja szintet sem üti meg !!!! SOHA SENKINEK SEMMILYEN SZINTEN NEM TUDOM AJÁNLANI!!!!!!!! Hibás honlap (nem lehetett online rendelni); lassú ügyfélszolgálat (nehezen érhető el bárki); műszakvezető ígér, de nem tartja be a szavát; pokoli partnercégek (logisztikai cég teljes fejetlenség és szakszerűtlen csapat! sosem hívtak vissza,amikor otthon vártam a kiszállításra; partner beszerelőkkel sem voltam elégedett, eltörték a csempéimet a zuhany beszerelésekor!!!) Mai napig "egyeztetnek" a kiszállító céggel a kárpótlásom miatt... Gondolom.... Két teljes munkanapomat ki kellett vegyem a bénázásuk miatt, plusz egy teljes nap a téves árukiszállítás miatt odalett, idegeim állapotáról és a vízszerelőm kétszeri kiszállása és díjáról nem is beszélve. Köszönöm, soha többet!

 • Hozzászólás hivatkozása Herczeg Katalin 2017. október 31. kedd, 12:40 beküldte: Herczeg Katalin

  Zuhanykabint rendeltem, amely hiányosan érkezett meg, a dobozban sem leírás nem volt, sem az hogy milyen elemeket kellene tartalmaznia. Kiderült, hogy hiányos, így kértem küldjék el a hiányzó elemeket. Elküldték, amely ismét hiányosan érkezett meg. Többszöri egyeztetés és beszélgetés után is még mindig hiányoznak elemek, így a zuhany használhatatlan a beállítása ellenére. (nem ér össze az ajtó és az oldal profil. Azt mondták a telefonba, hogy kiküldik az ő szakemberüket, természetesen meg kell fizetni, szerintem ez az egész több hete tartó dolog csak erről szól. Senkinek nem ajánlom ezt a boltot, de, ha még is kívánom őszintén, hogy jobban járjanak, mint mi.

 • Hozzászólás hivatkozása Ifju Péter 2017. szeptember 05. kedd, 09:56 beküldte: Ifju Péter

  Senkinek nem ajánom ha nem akar pórul járni!!! Nyár elején rendeltem egy kerti bútort nem olcsón megérkezett időre viszont az egyik elem törött volt! Azonnal jeleztem a boltnak azt mondták rendb ekicserélik a törött elemet!!! Azóta számtalan telefon e-mail váltás és csak ígéret és hitegetés!!!! A mai napig nem cserélték ki így a bútornak csak egyvrésze volt használható!!! Mostanra betelt a pohár és a fogyasztóvédelemhez fordultam javaslom mindenkinek akivel ilyen vagy ehhez hasonló eset történt!

 • Hozzászólás hivatkozása Oláh Imréné 2017. augusztus 29. kedd, 11:16 beküldte: Oláh Imréné

  Az üzletük mottója akár az is lehetne: "Csak mazochistáknak!" Klasszik zuhanycsaptelep helyett mosogató csaptelepet küldtek, a dobozában egy cetlivel miszerint ez a hibás kiszállítás már nem az első alkalom volt. Pénzt nem küldenek vissza, elérni a telefonos ügyfélszolgálatukat többe került, mint maga a termék, emailre nem reagálnak. 3 hete húzódó teleregényben ott tartunk, hogy végre kiküldték az alapból megrendelt cikket, viszont elfelejtettek mellé plusz feladószelvényt küldeni és így nem adhatja át a postás. Ha pokolban nyílik egy webshop azt Csapuniverzumnak fogják hívni. Mínusz ezer pont.

 • Hozzászólás hivatkozása Papp Norbert 2017. július 05. szerda, 17:06 beküldte: Papp Norbert

  Csak azért adtam 1 csillagot mert nullát nem lehet...
  Borzalmasan link társaság!!!
  06.24-én rendeltem tőlük, (5-15 naptári nap szállítást vállalnak) 07.05-ig semmi kommunikáció. Felhívtam őket, közölték,h HA a beszállítótól 07.11-én megkapják a termékeket, és HA még aznap fel tudják adni futárral, akkor megkapom 07.12-én... TALÁN (3 nappal a maximum határidő után)
  Persze ha nem tudják feladni, vagy mag sem kapják 11-ig akkor később kapom meg...
  Azt sem tudják teljesíteni amit maximum határidőnek vállaltak, az 5 napról ne is álmodozzon senki, legfeljebb ha csak egy káddugót rendel.
  A másik: kínálnak beépítési szolgáltatást is. Reálisan elvárható lenne, hogy a szállítást és a beépítő szakembert összeszervezzék. Vagyis a termékek és a beépítő emberek egyszerre érkezzenek meg és lássanak munkához. De nem!!! Egy nap szabi amikor jön a futár ÉS egy másik nap amikor jönnek beépíteni... Mert amíg nem érkezett meg a termék addig a beépítők nem is adnak időpontot, nem hogy a várható kiszállítási időpontra jöjjenek ide. Nem elég hogy még egy nap szabit kell kivenni a beépítésre, de az lehet hogy több nappal vagy egy héttel a kiszállítás után lesz, vagyis addig a nappali közepén kerülgethetek egy kádat, lábat, szifont, előlapot, mosdót, csapot...
  Ha már valaki egy webáruházat üzemeltet, elvárható lenne,h az eladni kívánt termékből legyen 2-3 db raktáron, ne akkor rendeljék meg egy másik országból mikor én már megvettem...
  Ha meg csóró és nincs pénze raktárra meg árukészletre akkor váltson profilt, és mondjuk áruljon fagyit egy tricikliről...

 • Hozzászólás hivatkozása Mayer Ágnes 2016. március 15. kedd, 08:11 beküldte: Mayer Ágnes

  Maximálisan elégedett vagyok a termékekkel, az eladók hozzáállásával, és nem utolsó sorban a szállitást végző kollega udvariasságával.
  Mindenkinek szivből ajánlom a céget.

 • Hozzászólás hivatkozása Varga Lajos 2016. február 16. kedd, 18:07 beküldte: Varga Lajos

  Tisztelt Csapuniverzum!

  Sajnos a szolgáltatásuk csak addig zökkenőmentes amíg nincs probléma a termékkel, szolgáltatással. Utána sajnos több problémába is ütköztünk.
  Ebből adódóan csak a bátraknak ajánlom az üzletet. :(

 • Hozzászólás hivatkozása Antal Lajos 2016. január 20. szerda, 16:06 beküldte: Antal Lajos

  Tisztelt Csapuniverzum!
  Maximálisam megvagyok elégedve a szolgáltatásukkal,-ügyintézés-szállítás-telefonos kapcsolat!stb.
  Mindenkinek ajánlom az üzletet.
  Üdvözlettel:Antal Lajos

Vásárlói kisokos

Tudja, hogy melyek azok az információk amelyeket mindenképp ellenőriznie kell mielőtt bármit megrendelne az interneten?


Irányelveink

Célunk az elektronikus kereskedelembe vetett bizalom erősítése és a vásárlásokban rejlő kockázatok csökkentése.

Regisztráció

Webáruházak, internetes kereskedők, online értékesítési felülettel rendelkező szolgáltatók részére.