vitalimax.hu - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(5 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

vitalimax.huMinden vásárló véleménye fontos. Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.vitalimax.hu

 

Webáruház ismertető: "Vitalimax a maximális vitalitásért, a férfiak vitalitásáért!" A vitalimax.hu webáruház étrend-kiegészítőket, lúgosító, méregtelenítő, májvédő termékek mellett fogyókúrás és immunerősítő készítményeket is forgalmaz.

Webáruház értékelés: Könnyen kezelhető egyszerű webáruház, kiemelendő a BLOG-VITALIMAX menüpont, ahol allergiával, náthával, fogyókúrával, emésztéssel és ízülettel kapcsolatos cikkek találhatók. A webáruház 6%-os kedvezmény biztosít online vásárlás esetén. A weboldalon forgalmazott vitaminok, étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, eredendően nem betegségek gyógyítására hozták létre őket, hanem bizonyos hiányállapotok (vitaminok, ásványi anyagok) kiegyensúlyozásra az étrendből hiányzó anyagok pótlására, esetleg speciális étrenden lévők táplálkozásának kiegészítésére.

Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: VitaliMax-VitaliMan Kft.

E-mail: webshop[kukac]vitalimax.hu

Telefon: 06-20/5403749

Csomagátvevő pont: -

Azonosító: EG150302

Érvényesség dátuma: 2019-03-17

Domain cím: www.vitalimax.hu

Szolgáltatás típusa: Alap webáruház ellenőrző csomag

 

Minden vásárló véleménye fontos. Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.

 

Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

vissza a tetejére