logofront.png

vitaliman.hu - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(6 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

vitaliman.huMinden vásárló véleménye fontos. Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.vitaliman.hu

 

Webáruház ismertető: A VitaliMan.hu "A férfiak vitalitásért!" A webáruházban potencianövelők, prosztata vitaminok és immunrendszer erősítő vitaminok mellett emésztőrendszerre, memóriára, szívre, testsúlyra, vércukorszintre jótékony hatású natúr készítmények találhatók.

Webáruház értékelés: Könnyen kezelhető,jól kategorizált webáruház. Minden regisztrált törzsvásárlónak aki online rendelést ad le 6%-os kedvezményt biztosítanak minden termék árából. A webáruház a termékei nagy részénél mennyiségi kedvezmény biztosít, amennyiben egy termékből több tételt rendel a vásárló. A weboldalon forgalmazott vitaminok, étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, eredendően nem betegségek gyógyítására hozták létre őket, hanem bizonyos hiányállapotok (vitaminok, ásványi anyagok) kiegyensúlyozásra az étrendből hiányzó anyagok pótlására, esetleg speciális étrenden lévők táplálkozásának kiegészítésére.

Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: VitaliMax-VitaliMan Kft.

E-mail: vitaliman.hu[kukac]gmail.com

Telefon: 06-20/5403749

Csomagátvevő pont: -

Azonosító: EG150301

Érvényesség dátuma: 2019-03-16

Domain cím: www.vitaliman.hu

Szolgáltatás típusa: Alap webáruház ellenőrző csomag

 

Minden vásárló véleménye fontos. Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.

 

Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

Mondja el véleményét erről a boltról

Győződjön meg arról, hogy minden csillaggal (*) jelölt mezőt kitöltött!

Vásárlói kisokos

Tudja, hogy melyek azok az információk amelyeket mindenképp ellenőriznie kell mielőtt bármit megrendelne az interneten?


Irányelveink

Célunk az elektronikus kereskedelembe vetett bizalom erősítése és a vásárlásokban rejlő kockázatok csökkentése.

Regisztráció

Webáruházak, internetes kereskedők, online értékesítési felülettel rendelkező szolgáltatók részére.