használtlaptop.hu - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(220 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

hasznaltlaptopMinden vásárló véleménye fontos! Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.használtlaptop.hu

 

Webáruház ismertető: A használtlaptop.hu webáruházat üzemeltető cég 1997-óta bejegyzett cég, amely kezdetben háztartási gépek és műszaki cikkek forgalmazásával foglalkozott. Majd 2002-ben a piaci igényekhez alkalmazkodva a számítástechnika felé is nyitott és a forgalmazott termékek körét kibővítették asztali számítógépek, perifériák és a közismerten megbízható, prémium, üzleti kategóriás használt notebookok forgalmazásával. Idővel ez utóbbi vált a cég fő profiljává. Majd a használt, gyártók által felújított, üzleti kategóriás notebook forgalmazása terén szerzett több éves tapasztalatot és kapcsolatokat felhasználva, 2012-ben megkezdték az „A” kategóriás, Európából importált használt, üzleti kategóriás notebookok nagykereskedelmét is.

Webáruház értékelés: Könnyen kezelhető, informatív webáruház. Az oldalon található "Tanácsok használt notebook vásárláshoz", "Mire jó a használt laptop?" és a "Notebook Tesztek" menüpontokban számos vásárlást segítő tanács és információ található mely  segíti a vásárlót a számára legmegfelelőbb termék kiválasztásában. Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: Star Elektro Kft.

E-mail: laptop[kukac]starelektro.hu

Telefon: 06-20/992-2771

Csomagátvevő pont: Veszprém 8200, Kossuth Lajos u. 10/a. fsz. 2.

Kinizsi üzletház (sétáló utca, aluljáró mellet)

Azonosító: MU150201

Érvényesség dátuma: 2019-02-12

Domain cím: www.használtlaptop.hu

Szolgáltatás típusa: Alap webáruház ellenőrző csomag

 

Minden vásárló véleménye fontos! Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.

 

Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

Személyes csomagátvétel: Veszprém 8200, Kossuth Lajos u. 10/a. fsz. 2.

vissza a tetejére