logofront.png

ferfialom.com - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(26 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

ferfialom.huMinden vásárló véleménye fontos! Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.ferfialom.com

 

Webáruház ismertető: A Ferfialom.com - Potencia Áruház minőségi potencianövelő és vágyfokozó termékeket forgalmaz. A HIMALAYA INDUSTRIES Ltd.t. szerint az áruházukban kapható potencianövelő termékek étrend-kiegészítőnek minősülnek (tehát nem gyógyszernek). Termékeik kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaznak és nem okoznak függőséget. A vágyfokozó termékek ősi, kínai receptek alapján készülnek, sok évezredes tapasztalatok alapján. A ferfialom.com oldalon található termékeket a Prontekom Kft. nem vizsgáltatta be, a termékeknek az emberi szervezetre gyakorolt hatását nem vizsgálta. A fentiekben található ismertető a ferfialom.com weboldalon található információk alapján jött lérte, így azok valóságtartalmáért a Pronetkom Kft. felelősséget nem vállal.

Webáruház értékelés: Könnyen kezelhető, informatív webáruház. A weboldalon részletes tájékoztató található a termék működésével, összetevőivel kapcsolatban. A webáruházban található "Vélemények" menüpontban több mint 100 vásárló véleménye és tapasztalat olvasható a termékkel kapcsolatban. Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: HIMALAYA INDUSTRIES Ltd.

E-mail: 36-70/356 9037

Telefon: info[kukac]ferfialom.com

Csomagátvevő pont: -

Azonosító: EG150102

Érvényesség dátuma: 2019-01-26

Domain cím: www.ferfialom.com

Szolgáltatás típusa: Ultra webáruház ellenőrző csomag

A próbavásárlás során rendelt csomag 1 munkanapon belül megérkezett. Az elállási szándékot tartalmazó email-re 15 percen belül elfogadó válasz érkezett. A webáruház felhívta a figyelmet, hogy amennyiben már felbontottuk a terméket úgy ügyeljünk arra,  hogy maximum 1 kapszula hiányozhat a pénz-visszafizetési garanciánk értelmében. A 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet 29. §-nak érelmében a fogyasztó vitaminok, étrendkiegészítők esetében termék felbontása után nem élhet az elállási joggal. Ezzel szemben a webáruház  a törvényben meghatározott feltételekhez képest kedvezőbb feltételeket biztosít a fogyasztók részére.

A webáruház a próbavásárlás során a 14 napos pénz-visszafizetési határidőnek eleget tett, és elfogadta a fogyasztó által kért kifizetési módot.

Elállás során az eladó a termék vételárát és a kiszállítás költséget is visszatérítette. Ezzel eleget téve  a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet 23§-ának, mely értelmében az elállási jog érvényesítése során a „teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket is” vissza kell fizetni a fogyasztó részére.

 

Minden vásárló véleménye fontos! Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.

 

Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

Mondja el véleményét erről a boltról

Győződjön meg arról, hogy minden csillaggal (*) jelölt mezőt kitöltött!

1 hozzászólás

Vásárlói kisokos

Tudja, hogy melyek azok az információk amelyeket mindenképp ellenőriznie kell mielőtt bármit megrendelne az interneten?


Irányelveink

Célunk az elektronikus kereskedelembe vetett bizalom erősítése és a vásárlásokban rejlő kockázatok csökkentése.

Regisztráció

Webáruházak, internetes kereskedők, online értékesítési felülettel rendelkező szolgáltatók részére.