gyogymerok.hu - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(26 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

Cég neve: Online Áruhazak Kft.

E-mail: info[kukac]gyogymerok.hu

Telefon: 06303234669

Csomagátvevő pont: 1076 Budapest Garay tér 20. első emelet

Azonosító: EG110905

Érvényesség dátuma: 2018-09-08

Domain cím: gyogymerok.hu

Szolgáltatás típusa: Alap webáruház minősítő csomag

Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Bolt ismertető: Gyógyászati mérőkészülékek webáruháza. Gyógyászati termékek és gyógyhatású készítmények, vérnyomásmérő, vércukormérő, valamint mérőkészülékek, mágneses termékek, masszírozók, fitnesz és biotermékek nagy választékát találja áruházunkban.

Értékelés: Az áruházban gyógyászati és egészségmegőrző eszközök széles választékban megtalálhatók. A webáruházban sok olyan termék található, amely Egészségpénztárban elszámolható.

Minden vásárló véleménye fontos. Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.

Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:

Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.

Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.

(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

 

 


vissza a tetejére