mindenamiford.hu - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(22 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

mindenamiford.huMinden vásárló véleménye fontos! Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.mindenamiford.hu


Webáruház ismertető: A mindenamiford.hu webáruházban gyári Ford alkatrészek mellett, akkumulátorok, olajak és kenőanyagok is megtalálhatók.

 

Webáruház értékelés: Könnyen kezelhető, jól kategorizált webáruház. Külön kiemelendő a "Letöltések" menüpontban található információ, ahol minden hasznoson tudnivaló megtalálható amit a Ford alkatrészekről tudni érdemes. Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: BLUE BOX HUNGARY 2000 Bt

E-mail: ugyfelszolgalat[kukac]mindenamiford.hu

Telefon: 06-30/219-4029

Csomagátvevő pont: 1122 Budapest, Szamos u. 5. (előzetes időpont egyeztetést követően)

Azonosító: AU140603

Érvényesség dátuma: 2019-06-16

Domain cím: www.mindenamiford.hu

Szolgáltatás típusa: Alap webáruház minősítő csomag

 

Minden vásárló véleménye fontos! Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.

 

Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

Személyes csomagátvétel: 1122 Budapest, Szamos u. 5.

vissza a tetejére