muszakiwebbolt.hu - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(42 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

muszakiwebbolt.huMinden vásárló véleménye fontos! Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.muszakiwebbolt.hu


Webáruház ismertető: Muszakiwebbolt.hu "Műszaki és számítástechnikai kiegészítők Webáruháza". A webshopban audió készülékek, barkács szerszámok, elemek akkumulátorok mellett fénylépezőgépek számítástechnikai kiegészítők is megtalálhatók

Webáruház értékelés: Az Unas webáruházaktól megszokott profi megoldásokban bővelkedő, egyszerűen kezelhető webshop, részletes keresőmodullal, melynek segítségével lehetőség van a minimum és maximum ár megadására is. A webáruház "Hogy is van ez?" menüpontban hasznos tanácsokat kaphatunk a webáruházban található termékekkel kapcsolatban.

Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: Red Lion Webshop Kft.

E-mail: info[kukac]muszakiwebbolt.hu

Telefon: 06-70/5369342

Csomagátvevő pont: -

Azonosító: MU140408

Érvényesség dátuma: 2019-04-30

Domain cím: www.muszakiwebbolt.hu

Szolgáltatás típusa: Alap webáruház minősítő csomag

 

Minden vásárló véleménye fontos! Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.

 

Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

vissza a tetejére