logofront.png

mitutoyoshop.hu - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(17 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

mitutoyoshop.huMinden vásárló véleménye fontos! Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.mitutoyoshop.hu


Webáruház ismertető: A mitutoyoshop.hu webáruházat üzemeltető cég 2010-ben jött létre mint családi vállalkozás. Fő tevékenysége mérőeszközök kiskereskedelmi fogalmazása. 2012-ben a cég megszerezte a MITUTOYO képviselet státust majd elindította a MitutoyoShop.hu webáruházat. A webshop speciális mérőeszközök (érdességvizsgáló, keménységmérő, koordináta mérőgép) forgalmazásával foglalkozik.

Webáruház értékelés: A termékek kategorizálásának köszönhetően a webáruházban található több mint 4000 termék ellenére a webshop jól kezelhető. A webáruházban lehetőség van ár és kategória szerinti keresésre is, amely megkönnyíti számunkra a megfelelő mérőeszköz kiválasztását. A termékekhez magyar nyelvű ismertető és segédlet tölthető le a webshop oldaláról. Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: Precimer Kft.

E-mail: zoltan.botlik[kukac]precimer.hu

Telefon: 36-1/3837705

Csomagátvevő pont: 1163 Budapest, Cziráki utca 32.

Azonosító: MU140203

Érvényesség dátuma: 2018-02-12

Domain cím: www.mitutoyoshop.hu

Szolgáltatás típusa: Alap webáruház minősítő csomag

 

Minden vásárló véleménye fontos! Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.


Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

Személyes csomagátvétel: 1163 Budapest, Cziráki utca 32.

Mondja el véleményét erről a boltról

Győződjön meg arról, hogy minden csillaggal (*) jelölt mezőt kitöltött!

Vásárlói kisokos

Tudja, hogy melyek azok az információk amelyeket mindenképp ellenőriznie kell mielőtt bármit megrendelne az interneten?


Irányelveink

Célunk az elektronikus kereskedelembe vetett bizalom erősítése és a vásárlásokban rejlő kockázatok csökkentése.

Regisztráció

Webáruházak, internetes kereskedők, online értékesítési felülettel rendelkező szolgáltatók részére.