logofront.png

gombakiraly.hu - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(7 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

gombakiraly.huMinden vásárló véleménye fontos! Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.gombakiraly.hu


Webáruház ismertető: "Gombakirály - a gyógygombák királya!" A webáruházban számos gyógygomba hatóanyagából (Liofilizált gomba, hernyógomba, pecsétviaszgomba, petrencegomba , bokrosgomba, mandulagomba) készült termék kapható, melyeknek egészségjavító hatása közismert. A gyógygombák hatóanyagaira általánosságban jellemző, hogy jó immunerősítő, gyulladáscsökkentő hatásúak,  vírus-, baktérium- és parazitaölő tulajdonságokkal rendelkeznek. Mindemelett káros mellékhatásuk nem ismert.

Webáruház értékelés: Jól felépített, könnyen kezelhető webshop. A termékekről részletes leírás olvasható a hatóanyagok pontos feltüntetésével és jótékony hatásairól. Az oldalon található "Gyógygomba Hírek" menüpontban naprakész információkat kapunk a gyógygombákkal kapcsolatos legújabb eredményekről. Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: VITALDEPO Kft

E-mail: egeszseg[kukac]gombakiraly.hu

Telefon: 0670/3222-746

Csomagátvevő pont: Szeged, a Petőfi sgt. 79.

Azonosító: EG131101

Érvényesség dátuma: 2021-07-21

Domain cím: www.gombakiraly.hu

Szolgáltatás típusa: Alap webáruház minősítő csomag

 

Minden vásárló véleménye fontos! Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.


Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

Személyes csomagátvétel: Szeged, a Petőfi sgt. 79.

Mondja el véleményét erről a boltról

Győződjön meg arról, hogy minden csillaggal (*) jelölt mezőt kitöltött!

Vásárlói kisokos

Tudja, hogy melyek azok az információk amelyeket mindenképp ellenőriznie kell mielőtt bármit megrendelne az interneten?


Irányelveink

Célunk az elektronikus kereskedelembe vetett bizalom erősítése és a vásárlásokban rejlő kockázatok csökkentése.

Regisztráció

Webáruházak, internetes kereskedők, online értékesítési felülettel rendelkező szolgáltatók részére.