sweetdreamshop.hu - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(11 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

sweetdreamshopMinden vásárló véleménye fontos! Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.sweetdreamshop.hu


Webáruház ismertető: A sweetdreamshop.hu webáruház mottója: "Minőség, megbízhatóság, rugalmasság." A webáruház üzemeletetői közel 20 éve  foglalkoznak lakástextíliák gyártásával.
A webshopban ágytakarók, ágyneműk, lepedők, bébi termékek és törölközők is megtalálhatók.

Webáruház értékelés: Vidám, kellemes dizájnú webáruház, ahol az ember jókedvűen válogathat a különböző stílusú és színvilágú lakástextilek között. Az webshopban található "Hasznos tanácsok" menüpontban lévő információk segítenek a megfelelő méretű és alapanyagú termék kiválasztásában. Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: Á+A Nemű Textilipari Kft.

E-mail: info[kukac]sweetdreamshop.hu

Telefon: 06-96/556250

Csomagátvevő pont: -

Azonosító: LA131007

Érvényesség dátuma: 2018-10-21

Domain cím: www.sweetdreamshop.hu

Szolgáltatás típusa: Alap webáruház minősítő csomag

 

Minden vásárló véleménye fontos! Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.


Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

vissza a tetejére