logofront.png

jatekliget.hu - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(31 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

jatekligetMinden vásárló véleménye fontos! Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.jatekliget.hu


Webáruház ismertető: A jatekliget.hu webáruházban fejlesztő, logikai és társasjátékok mellett iskolai fejlesztők és fajátékok is megtalálhatók. Az áruház által kínált termékek a gyermekek figyelmét nem csak pár percre kötik le, a kicsik természetes kíváncsiságára építve bontakoztatják ki a bennük rejlő tudást. A játékok a gyermekek kreativitásának megfelelően mindig újabb és újabb kihívást, sikerélményt biztosít.

Webáruház értékelés: Az jatekliget.hu webáruházban található termékek jól kategorizáltak, mely nagy mértékben megkönnyíti a számunkra legoptimálisabb játék kiválasztását. Az áruház üzletében lehetőség van a játékok kipróbálására, így megkönnyítve a tökéletes játék kiválasztását. Ez a színvonalas webáruház a játékok széles választéka mellett szülőknek szóló jó tanácsokkal, gyerkőcöknek mókás rejtvényfalatokkal is színesíti oldalát. Érdemes megemlíteni, hogy a játékismertetés igencsak sokrétű, részletező, sőt néhány játék a webfelületen is kipróbálható. Rendhagyó az intézmények számára nyújtott bónuszösszeg felajánlási lehetőségük. A jatekliget.hu webáruházból játékokat is kölcsönözhetünk, melynek segítségével élvezetesebbé tehetünk egy kirándulást, vagy szülinapit partyt is.

Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: TOP-GRADUS Kft..

E-mail: info[kukac]jatekliget.hu

Telefon: 06/30-5009585

Csomagátvevő pont: -

Azonosító: JA131003

Érvényesség dátuma: 2020-01-11

Domain cím: www.jatekliget.hu

Szolgáltatás típusa: Alap webáruház minősítő csomag

 

Minden vásárló véleménye fontos! Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.


Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

Mondja el véleményét erről a boltról

Győződjön meg arról, hogy minden csillaggal (*) jelölt mezőt kitöltött!

Vásárlói kisokos

Tudja, hogy melyek azok az információk amelyeket mindenképp ellenőriznie kell mielőtt bármit megrendelne az interneten?


Irányelveink

Célunk az elektronikus kereskedelembe vetett bizalom erősítése és a vásárlásokban rejlő kockázatok csökkentése.

Regisztráció

Webáruházak, internetes kereskedők, online értékesítési felülettel rendelkező szolgáltatók részére.