logofront.png

humanity.aruhaz.info - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(59 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

humanity.aruhazMinden vásárló véleménye fontos! Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.humanity.aruhaz.info


Webáruház ismertető: "A Humanity áruház, Bio termékek és Tiszta Jó Tisztítószerek webáruháza." A websopban kapható termékek segítségével a vásárlók környezet- és egészségbarát módon tudja elvégezni a mindennapos háztartási munkákat. A webáruházban találhatók mosódiók, folteltávolító szerek, szappankészítési alapanyagok, krémek, kozmetikumok, hagyományos eljárással készült természetes anyagokat tartalmazó termékek.

Webáruház értékelés: Egyszerű, könnyen kezelhető webáruház. A webáruházban található termékekről részletes termékleírás található a weboldalon, amely segítségével könnyen kiválasztható a számunkra megfelelő termék. Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: Humanity Áruház Kft.

E-mail: humanityaruhaz[kukac]gmail.com

Telefon: 06-20/3461033

Csomagátvevő pont: -

Azonosító: HI130701

Érvényesség dátuma: 2021-08-04

Domain cím: www.humanity.aruhaz.info

Szolgáltatás típusa: Alap webáruház minősítő csomag

 

Minden vásárló véleménye fontos! Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.


Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

Mondja el véleményét erről a boltról

Győződjön meg arról, hogy minden csillaggal (*) jelölt mezőt kitöltött!

Vásárlói kisokos

Tudja, hogy melyek azok az információk amelyeket mindenképp ellenőriznie kell mielőtt bármit megrendelne az interneten?


Irányelveink

Célunk az elektronikus kereskedelembe vetett bizalom erősítése és a vásárlásokban rejlő kockázatok csökkentése.

Regisztráció

Webáruházak, internetes kereskedők, online értékesítési felülettel rendelkező szolgáltatók részére.