logofront.png

magnesekszer.hu - Megbízható Bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(18 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

magnesekszerMinden vásárló véleménye fontos! Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.magnesekszer.hu


Webáruház ismertető: A Mágnesékszer.hu az Energetix mágnesterápiás ékszereinek webáruháza. Ezek az ékszerek nem csak szépek, de kiváló alapanyagokból készülnek, és orvosilag igazolt hatásúak. A webáruházban fülbevalók, nyakláncok, medálok, karkötők, gyűrűk, bokaláncok mellet mágneses "vándor" szívek és mágneses keverőpálcák is találhatók.

Webáruház értékelés: Egyszerű jól kategorizált webshop. A weboldalon található "A mágneses ékszerekről" menüpont segítségével választ kaphatunk milyen jótékony hatása van a mágneses ékszerek mindennapi használatának, kiknek és milyen betegségek esetén milyen ékszer viselése javasolt, illetve milyen betegségek vagy tünetek esetén nem javasolt a termékek használata. Az oldalon található információk és mérettáblázat segítségével mindenki megtalálhatja a számára legoptimálisabb mágnes ékszert. Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: Belák Ilona E.V.

E-mail: 0630/890-8222

Telefon: info[kukac]magnesekszer.hu

Csomagátvevő pont: -

Azonosító: EK130603

Érvényesség dátuma: 2018-06-17

Domain cím: www.magnesekszer.hu

Szolgáltatás típusa: Alap webáruház minősítő csomag

 

Minden vásárló véleménye fontos! Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.


Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

Mondja el véleményét erről a boltról

Győződjön meg arról, hogy minden csillaggal (*) jelölt mezőt kitöltött!

Vásárlói kisokos

Tudja, hogy melyek azok az információk amelyeket mindenképp ellenőriznie kell mielőtt bármit megrendelne az interneten?


Irányelveink

Célunk az elektronikus kereskedelembe vetett bizalom erősítése és a vásárlásokban rejlő kockázatok csökkentése.

Regisztráció

Webáruházak, internetes kereskedők, online értékesítési felülettel rendelkező szolgáltatók részére.