logofront.png

vitaminfarm.hu - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(11 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

vitaminfarmMinden vásárló véleménye fontos! Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.vitaminfarm.hu

Webáruház ismertető: Vitaminfarm.hu - "A természet gyógyító ereje!". A webáruházban található étrend-kiegészítők, vitaminok nagy többsége csak természetes anyagokat tartalmaz. A webáruház által kínált termékek között megtalálhatók a Ganoderma termékek por, kapszula és krém formájában. Q10 termékek, tőzegáfonya, zöld élelmiszerek vitaminok és fogyókúrás termékek.

Webáruház értékelés: A webáruház jól strukturált, könnyen kezelhető. A webshopban található termékek gyártok, hatóanyag, illetve tünetek és betegségek szerinti kategorizálása segítségével mindenki gyorsan megtalálhatja a számára legideálisabb étrend-kiegészítőt. A termékek összetételével kapcsolatos tájékozódást segíti a webáruházban található cikkek menüpont, ahol az áruházban kapható vitaminokról, étrend-kiegészítőkről, kozmetikumokról, illetve termékek összetevőiről készített cikkeket, összefoglalókat találjuk. Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: Klausz Kft.

E-mail: info[kukac]vitaminfarm.hu

Telefon: 6-30/9540678

Csomagátvevő pont: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22. V.emelet

Azonosító: VI130510

Érvényesség dátuma: 2018-05-29

Domain cím: www.vitaminfarm.hu

Szolgáltatás típusa: Alap webáruház minősítő csomag

 

Minden vásárló véleménye fontos! Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.


Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

 

Személyes csomagátvétel: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22. V.emelet

Mondja el véleményét erről a boltról

Győződjön meg arról, hogy minden csillaggal (*) jelölt mezőt kitöltött!

Vásárlói kisokos

Tudja, hogy melyek azok az információk amelyeket mindenképp ellenőriznie kell mielőtt bármit megrendelne az interneten?


Irányelveink

Célunk az elektronikus kereskedelembe vetett bizalom erősítése és a vásárlásokban rejlő kockázatok csökkentése.

Regisztráció

Webáruházak, internetes kereskedők, online értékesítési felülettel rendelkező szolgáltatók részére.