Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

A szolgáltatás ára bruttó 24 990.-Ft / 12 hónap.

Jogszabályváltozás esetén tényleg automatikusan fog frissülni az ÁSZF?

Igen, hiszen a jogszabályi változásokat a törzsszöveg tartalmazza, melynek módosítására csak nekünk van jogosultságunk. Jogszabályváltozás esetén mi a szükséges módosításokat elvégezzük és az automatikusan meg fog jelenni a partnereink ÁSZF-jében.

Hogyan tudok regisztrálni?

A kapcsolat menüpont segítségével adja meg adatait és mi 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Mennyi idő alatt fog elkészülni?

Átlagosan 30 perc alatt könnyen elkészíthetők a dokumentumok.


Milyen adatokat kell megadnom?

A cégadatok, a tárhelyszolgáltató adatai és a szerződés alapvető tulajdonságain kívül minden más információhoz előre definiált információmodulok találhatók amelyek tetszés szerint módosíthatók.


Szükséges használnom az előre megírt modulokat?

Nem. Tetszés szerint módosítható, illetve törölhető a szövegdoboz tartalma. Törlés esetén begépelve, vagy bemásolva megadhatjuk az egyedi, saját információkat tartalmazó szöveget.


Tudok saját fizetési és / vagy szállítási modult felvenni?

Igen. A rendszer úgy lett kialakítva, hogy a felhasználók az előre definiált (de módosítható) fizetési és szállítási modulok mellett tetszőleges mennyiségű fizetési és szállítási módot adhatnak meg.

Mi a törzsszöveg?

A törzsszöveg egy általunk folyamatosan frissített dokumentum, amely tartalmazza a szavatossággal, jótállással, elállási joggal, panasz-ügyintézéssel és adatkezeléssel kapcsolatos információkat.


Tudom módosítani az ÁSZF törzsszövegét?

Nem. Ezen információk módosításához a felhasználóknak nincs jogosultságuk.Hogyan tudom elmenteni a bevitt adatokat?

Amennyiben az ÁSZF adatok szerkesztése menüpontban található információkat még nem töltötte ki hiánytalanul, de szeretné az eddig bevitt adatokat elmenteni, abban az esetben vegye ki a piát az „Ellenőrzés mentés előtt” rubrikából majd mentse el a dokumentumot.Melyik kódot illesszem be?

JavaScript kód használatával a dokumentum megjelenik a kiválasztott oldalon.
iFreme kód használat esetén egy beágyazott keretben jelenik meg az oldalon a szerkesztett dokumentum (ami az oldalon belül külön görgethető).


Hogyan tudom beilleszteni a kódot?

A kiválasztott kód mellett található "Vágólapra másolás" gomb segítségével a beillesztendő kódot el tudja helyezni a vágólapra majd onnan "Ctrl+v" billentyűkombináció segítségével be tudja illeszteni a kódot a webáruház forráskódjába.


Megadtam az összes adatot. Hogyan tovább?

Lépjen tovább az "Előnézet, PDF, Beillesztendő kódok" menüpontra. Itt kiválaszthatja, hogy az ÁSZF (beleértve az Elállási nyilatkozatot) és az Adatkezelési tájékoztató egy dokumentumban jelenjen meg a webáruház oldalán, vagy külön dokumentumok tartalmazzák azokat. A megfelelő kódformátum kiválasztása után a kódot be tudja illeszteni webáruháza forráskódjába.

Ügyfél fiók