dronkucko.hu - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(1 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

dronkucko.huMinden vásárló véleménye fontos. Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.dronkucko.hu


Webáruház ismertető: Dronkucko.hu webshop kínálatában drónok, adathordozok, akkumulátorok mellett kamerák és csatlakozók is megtalálhatók.A webáruházban nem csak megvásárolni, hanem bérelni is lehet a dórnokat.

Webáruház értékelés: Könnyen kezelhőt, jól felépített webáruház. A megfelelő termék kiválasztását nagy mértékben segíti a részletes termékleírás és a feltöltött vidóanyag.

Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: Földes Krisztián ev.

Telefon: 06-20/9103698

E-mail: info[kukac]kamerakucko.hu

Csomagátvevő pont: -

Azonosító: KO210401

Érvényesség dátuma: 2022.04.25.

Domain cím: www.dronkucko.hu

 

Minden vásárló véleménye fontos. Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.

 

Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)