A rendszer bemutatása

Magyarországon a webáruház tulajdonosok nagy része nincs tisztában a webáruházak üzemeltetésére vonatkozó szabályozásokkal, így az e-kereskedők nagy többsége - akaratuk ellenére - jogsértést követhet el. Magyarországon 2011 óta nyújtunk segítséget a webáruház tulajdonosok számára abban, hogy a webáruházuk a hazai jogszabályoknak, fogyasztó- és adatvédelmi elvárásoknak megfeleljen.

Az ÁSZF-Kezelő rendszerben a legnépszerűbb szállítási és fizetési módok előre definiált modulokban találhatók, melyeket tetszés szerint lehet módosítani. A webáruház üzemeltetőjére vonatkozó adatok megadása után, az előre definiált modulok kiválasztását/módosítását követően elkészül webáruháza egyedi, jogkövető és automatikusan frissülő Általános Szerződési Feltétele és Adatkezelési Tájékoztatója.

Hogyan lesz automatikusan frissülő a rendszer?

Az ÁSZF-Kezelő alkalmazásában található törzsszöveg az elállási joggal, szavatossággal, jótállással, panasz-ügyintézéssel, adatkezeléssel kapcsolatos információkat tartalmazza, azokat csak nekünk van jogosultságunk módosítani. Jogszabályváltozás esetén mi a szükséges módosításokat elvégezzük és az automatikusan meg fog jelenni a partnereink webáruházának ÁSZF-jében és Adatkezelési tájékoztatójában.

Ismerje meg az ÁSZF kezelő rendszer használatát:

Ügyfél fiók